Enjoy van de Grasbroekerhof Definitief Nederlands Kampioen !

 
Enjoy van de Grasbroekerhof: Definitief Nederlands Kampioen !

Enjoy werd op 9 maart 2002 geboren uit de combinatie Lux. Kamp. Juggernaut’s Archer en Bridget van de Grasbroekerhof. Enjoy was in het nest een enthousiaste en veel belovende pup. Gezien zijn bijzondere karakter in combinatie met zijn uiterlijk werd hij als pup bij de familie Prevo-Vaassen geplaatst. Deze settervrienden, die reeds een andere reu van ons hadden, en het leuk vonden dat Enjoy mee naar shows zou gaan.

Nu terugblikkend heeft Enjoy inmiddels 31 hondenshows bijgewoond. Shows waarin goede soms ook minder goede resultaten werden behaald. That’s all in the game. Het blijft een jurysport waarin de persoonlijke voorkeur van keurmeesters een grote rol speelt. Desalniettemin waren er met Enjoy in de showring diverse mooie momenten zoals: Het jeugdkampioenschap in Luxemburg dat hij op 7 september 2003 bij mevr. M. Gyarfas behaalde. Zijn 1 ste kampioenschap tijdens de show in Leiden dat door mevr. R. Lochs-Romans op 1 april 2006 werd toegekend. Zijn 2 de kampioenschap behaalde hij op 3 maart 2007 in Groningen bij dhr. P. Noppert. Op deze show werd Enjoy beste van het ras, won de jachthondengroep en werd uiteindelijk 5 de best in show. Op 21 april 2007 kreeg hij in Goes van Mrs. M.E. Hathaway (GB) zijn 3 de kampioenschap. Uiteindelijk behaalde hij zijn 4 de en tevens definitieve kampioenschap op 1 juli 2007 in Echt. Keurmeester was mevr. G. Halff van Boven. Op deze dag werd hij beste van het ras, won de jachthondengroep en werd uiteindelijk 3 de best in show. Als Limburgse fokker een geweldig resultaat om met een eigen gefokte hond op Limburgse bodem Definitief Nederlands Kampioen te worden.

Mevr. G. Halff van Boven schreef in haar keurverslag het volgende:“Reu met fraai rasbeeld, mooi reuenhoofd met prima lengte en verhoudingen, zachte uitdrukking, goed aangezet en gedragen behang, prima halsbelijning die overgaat in een sterke schoft, prima boven- en onderbelijning, fraaie hoekingen in voor- en achterhand, sterk bone, prima benen en voeten, prima voorborst en borstdiepte, gaat vlot met prima stuwkracht en parallelle gangen, prima bevedering. Wordt uitmuntend voorgebracht”. Als fokker tevens handler feedback om trots op te zijn.

Tot slot wil ik iedereen bedanken die Enjoy van de Grasbroekerhof in de afgelopen periode op sportieve wijze heeft gesteund.

In het bijzonder wil ik de fam. Prevo-Vaassen bedanken voor de fantastische opvoeding/ verzorging van Enjoy. Mede een woord van dank aan alle keurmeesters die een bijdrage hebben geleverd aan de successen van Enjoy van de Grasbroekerhof.

Bertina Cobbenhaegen   
  Sluiten/Close